Postbus aanvragen Gorinchem


Postbus adres aanvragen?

Je bent zelfstandig ondernemer alleen je hebt geen eigen postadres? Of fungeert je woonadres als postadres en wil je liever een professionele ruimte als postadres? Bij FlexPlek Gorinchem hebben we hier de ideale oplossing voor.

Bij ons kun je een postbus huren zodat alle post en documenten bezorgd worden op één adres. Ideaal als je als ondernemer niet vaak op locatie bent.

Postbus voor €45,- per maand

Voor € 45,- in de maand kun je ons adres gebruiken voor het ontvangen van zakelijke post. De binnengekomen post wordt bij FlexPlek Gorinchem ontvangen en opgeslagen in je eigen postvak. In overleg sturen we de post naar je door of versturen het online.

  • Postbus adres huren Gorinchem
  • Postadres huren Gorinchem

Je eigen postadres bij FlexPlek Gorinchem

Bij FlexPlek Gorinchem heb je dus je eigen zakelijke adres. Je krijgt een eigen bureauplek en een postvak. Ideaal voor zzp’ers, starters en ondernemers.

Interesse in een Postbus bij FlexPlek Gorinchem?

Ben je geïnteresseerd in een postbus bij Flexplek Gorinchem of wil je meer informatie ? Vraag dan postbusadres aan of bel ons voor meer informatie.

Postbus aanvragen

Vraag direct een postbus adres aan bij ons

  • Postbusadres voor €45,- per maand

*Let op:
De postadressen van FlexPlek Gorinchem zijn niet geschikt voor het verwerken van uitkeringen en niet zakelijk gerelateerde activiteiten.

Vragen?

Bel ons voor meer informatie

0183-615473