Postbus aanvragen Gorinchem


Postbus voor €45,- per maand

Je bent zelfstandig ondernemer alleen je hebt geen eigen postadres? Of fungeert je woonadres als postadres en wil je liever een professionele ruimte als postadres? Bij FlexPlek Gorinchem hebben we hier de ideale oplossing voor. Voor € 45,- in de maand kun je ons adres gebruiken voor het ontvangen van post. De binnengekomen post wordt bij FlexPlek Gorinchem ontvangen en bewaard. In overleg sturen we de post naar je door of versturen het online.

Mogelijkheden bij FlexPlek Gorinchem

Naast een postadres biedt FlexPlek Gorinchem diverse andere mogelijkheden voor ondernemers, zzp’ers en starters. Voor een klein bedrag kun je namelijk ook een flexplek huren op onze locatie. Daarnaast verhuren we complete vergaderruimtes voor kleine en grote groepen. Deze zalen zijn tevens geschikt voor coaching, workshops, presentatie’s en andere activiteiten.

Interesse in een Postbus bij FlexPlek Gorinchem

Ben je geïnteresseerd in een postbus bij Flexplek Gorinchem of wil je meer informatie ? Vraag dan een offerte aan via de website of maak een afspraak om de ruimtes te bekijken met inlichtingen over alle mogelijkheden.

0183-615473
VRAAG DIRECT AAN

*De postadressen van FlexPlek Gorinchem zijn niet geschikt voor het verwerken van uitkeringen en niet zakelijk gerelateerde activiteiten.


Postbus aanvragen Gorinchem

Postbus

Flexplek Per uur

€2,50

per uur
Flexibele werkplekken voor aanwaaiers.

Tussendoor een keer een werkplek nodig, maar wil je geen abonnement? Ook dat kan bij FlexPlek Gorinchem. Iets prijziger, maar vrijheid is wat waard.

RESERVEER

Flexplek per dag

€20,-

per dag
Flexibele werkplekken voor aanwaaiers. Flexplek nodig voor een complete dag? Huur voor € 20,- een flexplek per dag. Vaker huren? Probeer dan de flexplek per maand.

RESERVEER

Contactformulier