Postbus aanvragen Gorinchem


POSTBUSADRES AANVRAGEN?

Ben je een zelfstandig ondernemer zonder een eigen postadres? Of gebruik je je woonadres als postadres en geef je de voorkeur aan een professioneel zakelijk adres? FlexPlek Gorinchem heeft de perfecte oplossing voor jou.

Bij ons kun je een postbus huren, waardoor al je post en documenten worden bezorgd op één centraal adres. Dit is bijzonder handig als je als ondernemer niet vaak aanwezig bent op een vaste locatie.

POSTBUS VOOR SLECHTS €45,- PER MAAND

Voor slechts €45,- per maand kun je ons adres gebruiken als jouw zakelijk postadres. Alle zakelijke post wordt bij FlexPlek Gorinchem ontvangen en keurig opgeslagen in jouw eigen postvak. We kunnen in overleg de post naar je doorsturen of deze digitaal verzenden.

  • Postbus adres huren Gorinchem
  • Postadres huren Gorinchem

EEN EIGEN POSTADRES BIJ FLEXPLEK GORINCHEM

Bij FlexPlek Gorinchem bieden we jou de mogelijkheid om je eigen zakelijke postadres te hebben. Je krijgt niet alleen een eigen bureau, maar ook een postvak. Dit is ideaal voor zzp’ers, starters en ondernemers.

GEÏNTERESSEERD IN EEN POSTBUS BIJ FLEXPLEK GORINCHEM?

Heb je interesse in het hebben van een postbus bij FlexPlek Gorinchem of wil je meer informatie? Vraag dan een postbusadres aan of neem contact met ons op voor verdere informatie.

Postbus aanvragen

Vraag direct een postbus adres aan bij ons

  • Postbusadres voor €45,- per maand

*Let op:
De postadressen van FlexPlek Gorinchem zijn niet geschikt voor het verwerken van uitkeringen en niet zakelijk gerelateerde activiteiten.

Vragen?

Bel ons voor meer informatie

0183-615473