Interview Gonda van FlexPlek Gorinchem

Interview Gonda van FlexPlek Gorinchem

“Wij zien mooie ontwikkelingen bij FlexPlek Gorinchem. Zo breiden wij niet alleen uit, maar bieden wij onze klanten nog meer mogelijkheden.”

Gonda Dullaart: “Sowieso hebben wij net zoals het hele bedrijfsleven kunnen ervaren dat de economie is aangetrokken. Hieruit volgt dat er ook weer meer vergaderd en overlegd gaat worden, wat wij dan weer merken in het verhuur van onze ruimtes. Bovendien is het coachen enorm toegenomen. Verder zijn wij bezig geweest om onze ruimtes uit te bereiden en zijn er twee nieuwe ruimtes gecreëerd, waarbij wij zijn uitgegaan dat voor coaching een rustige en vooral ook “stille” ruimte nodig is. En bij met ‘stille’ bedoelen wij dat deze ruimte zo goed als geluiddicht is om de privacy van coach en cliënt te kunnen waarborgen.”

Op de vraag of FlexPlek Gorinchem dit jaar is gegroeid kan Gonda ook een positief antwoord geven. “Zeker, wij zijn gestaag gegroeid! En ook voor 2018 zijn wij positief gestemd. Vooral omdat wij blijven kijken hoe wij verbetering en wensen voor onze klanten kunnen realiseren. Zo kunnen nu bijvoorbeeld ook supersnel glasvezel internet aanbieden zodat werken bij FlexPlek Gorinchem nu nog sneller en comfortabeler is. Redenen temeer waarom wij verwachten ook in 2018 verder te groeien. Gewoon omdat er bij FlexPlek Gorinchem veel gebeurt.

Zo hebben wij bijvoorbeeld in ons pand nu ook een webinar-studio van WebinarWinkel.nl. Daar kun je live een professionele televisie-uitzending doen op bijvoorbeeld Facebook of Youtube. Een heel moderne en succesvolle manier om aan marketing te doen. En het is heel relaxed, je gaat lekker zitten op de bank en gaat in gesprek over dat wat je met de kijker wilt delen, inclusief een presentatie, afbeeldingen en filmpjes. De kijkers kunnen ook vragen stellen waarop je kunt reageren. Deze studio is een mooie aanvulling op ons aanbod, want ondernemers in ons pand kunnen zo heel gemakkelijk live-video in hun marketingstrategie brengen. En ook klanten van buitenaf zijn natuurlijk welkom, dus op die manier spelen we onze Flexwerkplek mooi in de kijker.

Ondernemers die zelf meer willen doen met live video en de marketingmogelijkheden kunnen ook voor aanschaf en advies over deze apparatuur bij de mensen van webinarwinkel.nl terecht.

Bron: Drechtstedenbusiness.nl