Flexwerken in Gorinchem

vergaderruimte huren

Flexwerken in Gorinchem

Als flexwerker houd je van een fijne werkplek met snel internet. Gonda Dullaart van FlexPlek Gorinchem snapt dat. Door de snelle glasvezel internetverbinding kun je nu ongestoord (flex)werken in een frisse, sfeervolle omgeving.

Flexwerken in gorinchem

‘Diverse flexwerkers gaven aan dat zij sneller internet bij FlexPlek Gorinchem prettiger zouden vinden’, aldus Gonda. ‘Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat de flexplekken, de vergaderzalen en de coachruimtes nu over snelle glasvezel internetverbinding beschikken.’ En de prijzen? Die blijven natuurlijk als vanouds.

Gratis parkeren

Naast het snelle glasvezel internetverbinding heeft FlexPlek Gorinchem jou nog veel meer te bieden. Gonda: ‘Ons pand is goed bereikbaar met het OV. Kom je met de auto? Dan kun je je auto gratis parkeren.’ Bij binnenkomst is de keuze aan jou: kom je als ZZP’er flexwerken, wil je vergaderen of zoek je als coach een ruimte? Gonda denkt graag met jou mee. ‘Ook op zaterdag kun je – op afspraak – bij FlexPlek Gorinchem terecht.’

Diverse werkomgevingen

Als flexwerker kun je heerlijk werken in de frisse (flex)werkomgeving. Voel je je thuis: kies een bank of stoel uit, klap je laptop open, pak een gratis kop koffie, thee of water. Zo kom je gemakkelijk in jouw ideale werkmodus en kun je je takenlijst afvinken. Wil je iets uitprinten? Ook geen probleem!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een van de vier vergaderruimtes. Gonda geeft je graag advies welke ruimte het beste bij jouw groep en activiteit past. Uiteraard zijn de ruimtes voorzien van alle gemakken en glasvezel.

Coachruimte

Bij FlexPlek Gorinchem kun je mensen ontmoeten, maar ook de rust opzoeken. Gonda merkt in haar werkzaamheden dat er veel behoefte is aan ruimtes die privacy bieden.

‘Bedrijven zetten graag coaches in, maar willen niet dat de coaching binnen hun bedrijfsmuren plaatsvindt. Coaching gaat namelijk samen met privacy en rust. En dát kan FlexPlek Gorinchem bieden.’

De coachruimtes zijn geluidsdicht, voorzien van een behandeltafel en ademen rust uit door de frisse, Scandinavische styling. Kortom: een perfecte ruimte voor coaches, arbo-artsen en mediators.